Weer helemaal in het winterwerk voor onze klanten
29 oktober 2019
Op dit moment in bestelling voor ons
22 november 2019

Ballonfestival FIG, Léon, Mexico

Komende woensdag, 6 november, reist Koen af naar Mexico.  Hij zal er oa deelnemen aan het Ballonfestival in Léon, met de Cameron Smurf special shape.  Ook heeft hij er een ontmoeting met een trouwe klant die er een groot passagiersbedrijf runt, en die sinds jaren veel materiaal koopt bij ons.

Tijdens Koen’s afwezigheid blijft hij bereikbaar voor de opvolging van alle orders, en voor het maken van nieuwe visuals en offertes.  Hij zal zowat dagelijks contact hebben met de fabriek om ervoor te zorgen dan alles goed en vlot blijft verlopen.  Je kan Koen best bereiken via mail (koen@cameronballoons.be), via Facebook Messenger of via Whatsapp (op het normale nummer).  Je zal altijd heel snel geholpen worden.

Alle keuringen die vervallen tijdens Koen’s afwezigheid zullen gebeurd zijn voor zijn vertrek, zodat alle klanten kunnen blijven doorvaren zonder onderbreking (àls er een paar mooie winterdagen mogen komen).

In België blijft Koen’s broer Peter standby voor piloten die ballonnen willen ophalen of binnenbrengen tijdens die periode, of voor andere werkplaatsen die Cameron materiaal nodig hebben voor herstellingen/onderhoud.